Засідання секції 10. «Початкова освіта в умовах реалізації Концепції Нової української школи» в межах ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наука. Студентство. Сучасність. Практико-орієнтований підхід до розвитку педагогічної та соціальної освіти в міждисциплінарному дискурсі»

26 травня 2022 року в межах ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наука. Студентство. Сучасність. Практико-орієнтований підхід до розвитку педагогічної та соціальної освіти  в міждисциплінарному дискурсі» викладачі кафедри початкової освіти спільно зі здобувачами вищої освіти прийняли активну участь в організації та засіданні секції 10. «Початкова освіта в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

 

Модератори секції:

Якименко С. І., д. пед. н., професорка, завідувачка кафедри початкової освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського,

Філімонова Т. В., к. пед. н., доцентка кафедри початкової освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

Учасники конференції обговорили актуальні проблеми початкової освіти, а саме: визначили особливості навчально-дослідницької діяльності учнів початкових класів на уроках математики у НУШ, особливості упровадження комп’ютера в навчальний процес початкової школи як актуальної проблеми інформатизації сучасної освіти, психолого-педагогічний супровід дитини до школи, креативність, як запоруку успіху здобувача початкової освіти в умовах НУШ, проблему підготовки майбутніх вчителів початкової школи тощо.

Учасники секційного засідання активно висловлювали власні думки, ставили запитання до доповідачів, обмінювалися думками.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *