Виховний захід з нагоди Дня гідності і свободи«Вільні творити майбутнє!»

З нагоди Дня гідності і свободи студентський та професорсько-викладацький склад  кафедри початкової та дошкільної освіти  проводять різноманітні заходи.
Сьогодні студенти другого курсу  спеціальності Початкова освіта, разом з куратором провели захід  для студентів та майбутніх абітурієнтів  «Вільні творити майбутнє!»
Під час захочу згадали події осені 2013 – зими 2014 рр., які увійшли в історію національно-визвольної боротьби як наймасовіший вияв зрілості громадянського суспільства, засвідчили його готовність захищати свої права. Упродовж тематичного заходу учасники активно розмірковували над змістом понять «гідність» і «свобода» як найважливіших людських цінностей.
Переглянули  відеоматеріали про події двох революцій та вшанували хвилиною мовчання пам’ять активістів, студентів та військових, всіх хто віддали життя заради вільної України тоді і тепер.
Гідність та свобода вписані в генетичний код українців, і цього нікому не знищити.
«Можна мати гідність, але не мати свободи.  Можна мати свободу, але не бути гідним її.»Це цінності, які найкраще розкриваються лише разом.  Ось чому сьогоднішній день має подвійне ім’я.  Бо Україна має і те, і інше.   І ми не даємо ворогу їх у нас відібрати
 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *