Виховний захід присвячений Дню Збройних сил України (348 гр., куратор Тимченко А.А.)

6 грудня щороку відзначається свято на честь Збройних Сил України Святкують його від 1993 року — саме тоді Кабмін затвердив відповідну постанову. Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада ухвалила Закон України «Про Збройні Сили України»….
 День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Студенти 348 групи спеціальності Початкова освіта (куратор Тимченко А.А.) підготували відео до Дня Збройних сил України, на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. Ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно і слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні. 

Виховний захід присвячений Дню Збройних сил України

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *