Розпочав роботу Науково-дослідний центр розвитку ідей Василя Сухомлинського

З 1 листопада 2018 року розпочав свою роботу Науково-дослідний центр розвитку ідей Василя Сухомлинського. Даний осередок утворено до 100-ї річниці з Дня народження українського педагога світового рівня Василя Сухомлинського та з метою вивчення і популяризації його педагогічної спадщини в системі вищої, середньої початкової та дошкільної освіти шляхом встановлення постійних контактів з науковими та навчальними закладами України та зарубіжжя.

Науково-дослідний центр розвитку ідей Василя Сухомлинського входить до структури Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського і підпорядковується факультету дошкільної та початкової освіти.

Осмислення педагогічного доробку Василя Сухомлинського, уміле використання на практиці його актуальних думок і геніальних ідей, збагачує досвід роботи педагогів на принципах послідовності і наступності в усіх ланках освіти, сприяє успішному розв’язанню проблеми духовного розвитку особистості.

Запрошуємо до співпраці освітян Миколаївщини для проведення спільних семінарів-практикумів на тему: «Пізнавати світ розумом і серцем», зустрічей за круглим столом, педагогічних читань: «Про виховання моральної краси» та ін.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 096-398-91-85 – керівник НДЦ розвитку ідей Василя Сухомлинського – доцент Дрозд Олена Володимирівна.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *