Звітна конференція з педагогічної практики зі спеціальності 012 Дошкільна освіта

05 грудня 2018 року на факультеті дошкільної та початкової освіти відбулася Звітна конференція з педагогічної практики зі спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Комісія у складі: керівника педагогічної практики від факультету дошкільної та початкової освіти, заступника декана з навчально-виховної роботи Курчатової Анжеліки Віталіївни; завідувача кафедри дошкільної освіти Трифонової Олени Сергіївни, заступника декана з наукової роботи Соколовської Олександри Семенівни; методистів: докторів філософії в галузі освіти, доцентів Кардаш Ірини Миколаївни  та Дрозд Олени Володимирівни заслухали звіти студентів.

Студенти 218, 228 груп презентували звіти з проходження педагогічної практики у закладах дошкільної освіти № 1, 74,  103, 94, 5, 10, під час якої вони познайомились з  освітньо-виховною роботою ЗДО, творчою лабораторією вихователів, методикою та методами праці з дітьми різного віку, використання ІКТ в навчальній діяльності, з методиками виховання дітей, які мають особливі освітні потреби. Також студентами було представлено розробки занять, дидактичний матеріал та ігри.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *