Профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами

15 березня 2019 року у рамках профорієнтаційної роботи відбулися зустрічі викладачів МНУ ім. В.О.Сухомлинського з випускниками Миколаївського району Миколаївської області. 

Викладачі Гінкевич О., Тимченко А., Прасол Д., Гузенко С. та Нефьодов Д.  познайомили майбутніх абітурієнтів, а саме учнів Кир’яківської, Ольшанської та Ковалівської ЗЗСО з правилами прийому та перевагами навчання в  Миколаївському національному університеті  імені В.О. Сухомлинського. 

Доцент кафедри початкової освіти Тимченко А.А., яка представила факультет дошкільної та початкової освіти, розповіла про перспективи навчання на факультеті дошкільної та початкової освіти, ознайомила майбутніх абутурієнтів з освітніми програмами «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта» та новими спеціалізаціями (фізична культура, психологія, логопедія)

Сподіваємося, що проведена робота сприятиме вибору учнівською молоддю спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» у Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського.

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *