Традиції святкування Великодня

13 квітня 2017 року в Миколаївському національному університеті імені В.О.Сухомлинського відбувся захід, присвячений Великодню. Організатори заходу: заступник  декана з навчально-виховної роботи, к.п.н. Курчатова А.В., викладачі та студенти факультету дошкільної та початкової освіти.

З вітальним словом до гостей звернулась декан факультету дошкільної та початкової освіти доктор педагогічних наук, професор Степанова Тетяна Михайлівна. Вона привітала всіх учасників з Великодніми святами. Декан зазначила, що традиційним уже стало залучення студентів до звичаїв та обрядів українського народу.

Під керівництвом викладачів Тесленко С.О. та Тарасюк А.М. гості та студенти університету опанували техніку розпису писанок та виготовлення Пасхальної ляльки-мотанки. Варто зазначити, що учасники майстер-класів дізналися цікаві факти про традиції святкування Великодня, які підготували для них фахівці читальної зали бібліотеки МНУ та студенти. Крім того, всі бажаючі мали можливість залишити спогади про захід, сфотографувавшись у святковій фотозоні. Проведена робота сприяє національному та патріотичному вихованню студентів.

Факультет дошкільної та початкової освіти вітає всіх із Великоднем і бажає всього найкращого у кожну родину!

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *