Віртуальний круглий стіл «Патріотичне виховання очима студента»

13 травня 2020 року викладач кафедри початкової освіти Філімонова Т.В. спільно зі студентами 448 групи спеціальності 013 Початкова освіта провели віртуальний круглий стіл на тему: «Патріотичне виховання очима студента».

Актуальність теми віртуального круглого столу визначалася суспільно-політичною ситуацією, що склалася в Україні, необхідністю формування в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.

Навчальний заклад має стати для кожного студента осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єднанню українського народу та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві. Історичне джерело патріотизму – це формування зв’язків з рідною землею, рідною мовою, народними традиціями, звичаями та культурою.

Участники онлайн-заходу обговорили необхідність проведення заходів патріотичного спрямування для студентів ЗВО педагогічного спрямування, шляхи, методи і засоби такого виховання.

На завершення віртуального круглого столу учасники визначили, що випускник ЗВО спеціальності 013 Початкова освіта це майбутній вчитель початкової школи, який у подальшому буде формувати патріотичні почуття молодому поколінню нашої держави.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *