Дистанційне навчання – сучасна необхідність

 

05 квітня 2020 року Науковим товариством студентів факультету дошкільної та початкової освіти було організовано та проведено лекцію «Дистанційне навчання: виклик часу чи вимушена необхідність?». В дистанційному форматі на платформі Moodle до лекції долучились студенти освітніх програм «Дошкільної освіти» та «Початкової освіти!.

Упродовж лекції учасники ознайомилися з поняттями «дистанційне навчання», «дистанційна освіта», «відкрита освіта»; характерними рисами та інструментами дистанційного навчання. А також відбулось обговорення, під час якого учасники дійшли висновку, що дистанційне навчання є інноваційною формою навчання, має низку особливостей та може застосовуватися у всіх видах освітньої практики, забезпечуючи при цьому розвиток творчої та особистісної складової освітнього процесу. За дистанційним навчанням майбутнє.

Модератори заходу: заступник декана з наукової роботи факультету дошкільної та початкові освіти доцент Соколовська Олександра Семенівна, старший викладач кафедри дошкільної освіти Курчатова Анжеліка Віталіївна, голова наукового товариства студентів  Ямпольська Марина

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *