«ДОШКІЛЬНА ОСВІТА УКРАЇНИ 30» ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

Працівники дошкільної освіти відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня, яке в цьому році припадає на 26 вересня.

Висловлюємо свою подяку. Бажаємо Вам насамперед здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів в Вашій, такій необхідній для всіх нас праці! Зі Святом! З Днем працівників дошкільної освіти!

Професія вихователя і всіх працівників дошкільної освіти вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.

Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

Дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період закладаються не тільки основи світосприйняття і здоров’я дитини, а й формується її особистість . Бути вихователем в теперішній час – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя і наша надія.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *