ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЯ: ТЕМА: ЗВІТ СТУДЕНТІВ 3 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 012 «ДОШКІЛЬНА ОСВІТА» ПРО ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Відповідно до навчального плану студенти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» проходять навчально-виробничу практику в закладах дошкільної освіти в групах середнього дошкільного віку з 04 жовтня по 29 жовтня 2021 року.
Під час що тижневих on-line зустрічей зі студентами спеціальності 012 «Дошкільна освіта» III курсу, керівник практики Курчатова А.В. та відповідальний методист від кафедри професор Атаманчук Ю.М. окрему увагу зосередили на особливостях ведення робочої документації (оформлення індивідуального плану та щоденника студента-практиканта) та на процедуру майбутнього захисту практики в on-line формі, звернули увагу на дотриманні обмежувальних протиепідемічних заходів в умовах дошкільного закладу, схарактеризували студентам особливості проходження практики в дистанційному режимі.
Анжеліка Віталіївна під час зустрічі привернула увагу студентів на необхідності реєстрації в системі MOODLE для надсилання відомостей про проходження практики, шаблонів і відео, а також розміщені необхідної інформації на порталі: програми практики, методичних рекомендацій, законодавчої бази проходження практики в умовах карантину.
Студенти поділися враженнями від початку проходження практики. Перший тиждень навчальної практики студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» пройшов насичено. У вигляді відеозвітів, презентацій студенти-практиканти обмінювалися враженнями, досвідом, пропозиціями, ідеями, ділилися проблемами.
Цікаві бесіди, інноваційні вправи спонукали студентів-практикантів та вихованців до творчих ідей, пов’язаних з різними освітніми лініями розвитку дитини дошкільника, якими і поділились студенти. Керівником практики було запропоновано оформлювати щотижня дерево «Вражень з практики» та дерево «Побажань, щодо вдосконалення практичної підготовки студентів на спеціальності, а також спробувати вести бог з практики на YouTube каналі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *