Оголошення для вступників до магістратури!!!!!

Вступники до магістратури, які складатимуть єдиний вступний іспит з англійської мови, мають змогу ефективно підготуватися до важливого випробування, скориставшись сервісом сайту ЗНО-ОНЛАЙН, що містить якісні коментарі-пояснення до завдань тестів.

Коментарі-пояснення створені спеціально для сайту ЗНО-ОНЛАЙН провідними викладачами й репетиторами з англійської мови.

У коментарях надано чіткі роз’яснення щодо виконання того чи іншого завдання з розділів “Читання” та “Розуміння мови”, передбачених на єдиному вступному іспиті.

У кожному коментарі насамперед зазначено тему, знання з якої потрібні для виконання тестового завдання, і пояснено, які саме лексичні або граматичні знання й уміння потрібно застосувати до виконання цього завдання.

Автори коментарів докладно аналізують тексти, уміщені в тестовому зошиті, та нагадують факти й закономірності, покладені в основу того чи іншого завдання. Особливу увагу приділено в коментарях поясненню логіки пошуку правильного варіанта відповіді.

Окрім того, досвідчені викладачі англійської мови діляться в коментарях хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися зі справжнім тестом ЄВІ.  Ознайомлення з коментарями-поясненнями до завдань сприяє кращому розумінню питань та вдалому виконанню аналогічних завдань під час реального єдиного вступного іспиту у форматі ЗНО.  Пройти ЗНО онлайн

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *