Колективний колаж «Дата, що гуртує покоління» (з нагоди відзначення 209-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка) куратор доц.Філімонова Т.В.

9-го березня вся Україна відзначає річницю з дня народження великого сина України, Тараса Григоровича Шевченка.

Тарас Шевченко — національний символ українського народу, який пробудив українську душу та утвердив духовну основу народу для боротьби проти поневолення російською імперією.

Будучи людиною універсальних обдарувань та інтересів, Шевченко залишив по собі величезну творчу спадщину. З-під пера поета вийшли чудові твори і, звісно ж, знаменита збірка поезій «Кобзар». Його творчість мала вирішальне значення у становленні й розвитку нової української літератури та стала джерелом натхнення для багатьох сучасних митців.

З нагоди відзначення 209-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка студенти 1 курсу спеціальності 013 Початкова освіта, на чолі з куратором к.пед.н., ст.викл. кафедри початкової та дошкільної освіти Філімоновою Т.В., створили колективний колаж «Дата, що гуртує покоління».

Славетний Кобзар, чиї слова зараз звучать як ніколи пророчо, всесвітньо відомий поет, неймовірно талановитий художник… Багатогранна особистість, рядки з поезій якої й зараз ріжуть очі й слух нашим ворогам…

«Борітеся — поборете!

Вам Бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!».

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *