Профорієнтаційний захід патріотичного спрямування «Усе моє, все зветься Україна»

12 квітня 2023 року в ході засідання профорієнтаційного  центру кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського проведено захід патріотичного спрямування для абітурієнтів «Усе моє, все зветься Україна».

Спікер заходу: к.пед.н., ст.викладач  кафедри початкової та дошкільної освіти  Філімонова Т.В. Модератори заходу: студенти 148 групи.

Мета заходу – поглибили знання студентів про історичні пам’ятки та архітектурні шедеври нашої держави, про найвидатніших українців у спорті, літературі, мистецтві та науці, про цікаві та унікальні місця України, створені природою і руками людей; формувати національну свідомість у здобувачів освіти, почуття патріотизму, гідності та гордості за свій рідний край, виховувати любов до своєї країни, її мови, культури, традицій та звичаїв, повагу до історичної спадщини українського народу, активну життєву позицію; сприяти формуванню готовності до здійснення національно-патріотичного виховання в школі.

На заході були присутні викладачі кафедри, студенти 1-го курсу та учні шкіл Миколаївської області. По завершенню заходу абітурієнти мали можливість задати всі нагальні питання щодо вступу та залишити свої координати для майбутньої тісної співпраці.   

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *