Колектив кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського посів ІІІ місце в номінації «Колективне волонтерство» та отримав диплом лауреата конкурсу «Благодійна Миколаївщина – 2022»»

16 червня 2023 року у приміщенні Миколаївського академічного художньо-драматичного театру відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина -2022». До участі в конкурсі «Благодійна Україна-2022»: «Благодійність на захисті України» було надіслано 94 заявки. Національна експертна рада визначила переможців відповідно до 6-ти номінацій: «Місцева доброчинність», «Регіональна доброчинність», «Колективне волонтерство», «Молодіжні доброчинні ініціативи», «Доброчинність неурядового сектору», «Доброчинність у соціальній сфері».

У межах конкурсу колектив кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського посів ІІІ місце в номінації «Колективне волонтерство» та отримав диплом лауреата конкурсу «Благодійна Миколаївщина – 2022»».

Відзнака «Ангел добра» та дипломи регіональних переможців – це  перемога добра, благодійності, підтримки та довіри у складний час широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Миколаївщина вистояла минулого року. Цьому сприяли як ЗСУ, так і місцеві волонтери та мешканці міста. Це спільна перемога багатьох людей, які у складні часи об’єднались для підтримки та боротьби.

Дякуємо всім хто був та продовжує бути поруч!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *