Вишиванка – відлуння поколінь…

Понад 20 років кафедра початкової та дошкільної освіти підтримує зв’язки з Міським геріатричним будинком милосердя імені Святого Миколая. Так, на Великодні свята викладачі кафедри та студенти спеціальностей 013 Початкова освіта та 012 Дошкільна освіта відвідали мешканців будинку.

Відомо, що 16 травня в Україні відзначають День вишиванки. Тому члени кафедри принесли вишиванки та влаштували мешканцям будинку фотосесію. Зі  сльозами на очах  та натхненням вони підтримали таку ідею. Від кафедри було подаровано книжку «Дизайнерська мапа України» (авторка: Якименко Ангеліна, учениця 8-А класу Миколаївської гімназії № 50 імені Г. Дівіної).

Традиційно студенти підготували святкову програму, в межах якої співали пісні, декламували вірші. Також було представлено низку відеопрезентацій, в яких містилося привітання від творчого колективу студентів та викладачів. Попри те, що концерт було присвячено Дню вишиванки, все ж важливим видалося згадати наших героїв, які сьогодні нас захищають.

Варто відзначити, що за програмою освітньої платформи «Антарес» було проведено низку майстер-класів. У результаті чого, Кадиров Артур (активний учасник заходів платформи) представив власні здобутки мешканцям будинку. Він виступив спікером проведення чергового майстер- класу з виготовлення Великодньої писанки зі стрічок. Люди похилого віку не тільки з цікавістю спостерігали, а й були активними учасниками такого дійства.

Затишна атмосфера, гарний настрій, піднесення супроводжували всю зустріч. Адміністрація закладу пригостила учасників та висловила щиру надію на подальшу співпрацю. Такі зустрічі є важливими, адже в них завжди віддзеркалено зв’язок поколінь!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *