Профорієнтаційна робота

21 березня 2019 року відбулися профорієнтаційні зустрічі викладачів МНУ ім. В.О.Сухомлинського з учнями старших класів чотирьох загальноосвітніх шкіл I – III  ступенів м. Снігурівка.

Викладачі Гінкевич О., Бабаян Ю., Руда Н., Нефьодов Д. та Гурдуз А.  пропонували майбутнім абітурієнтам дізнатися більше не тільки про сам навчальний заклад, а й познайомитися зі специфікою професій, спеціальностями, перевагами навчання в  Миколаївському національному університеті  імені В.О. Сухомлинського, надавали вичерпну інформацію щодо особливостей вступу до університету у 2019 році.

Доцент кафедри педагогіки та інклюзивної освіти Бабаян Ю., яка представила факультет дошкільної та початкової освіти, розповіла про перспективи навчання на факультеті, ознайомила майбутніх абутурієнтів з освітніми програмами «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта» та новими спеціалізаціями (фізична культура, психологія, логопедія), зацікавила подіями насиченого студентського життя. Виступаючи перед школярами, Бабаян Ю. наголосила, що правильний вибір майбутньої професії сьогодні може стати запорукою впевненості у завтрашньому дні.

Сподіваємося побачити на факультеті дошкільної та початкової освіти нових абітурієнтів, які вже незабаром стануть нашими першокурсниками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *