Відкрита лекція доцента кафедри дошкільної освіти Соколовської О.С.

20 травня доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри дошкільної освіти Соколовська О.С. провела відкриту лекцію для студентів 4 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта з навчальної дисципліни «Педіатрія» з теми: «Особливості та гігієна органів дихання. Захворювання органів дихання у дітей дошкільного віку, їх профілактика».

У ході лекції викладач детально, спираючись на знання студентів, висвітлив будову органів дихання у дітей дошкільного віку.

Студенти самостійно робили висновки, наводили приклади з профілактики захворювань, які здійснюються в закладах дошкільної освіти. Особливу увагу Олександра Семенівна звертала на дотримання гігієнічних норм дітьми дошкільного віку. Були запропоновані вправи із навчання дітей правильного дихання, використані  технічні засоби навчання, мультимедійна презентація, що дозволила глибше познайомитись з клінічними картинами окремих захворювань дихальних шляхів у дітей дошкільного віку.

Лекція була емоційною, позитивною та пізнавальною. Студенти поглибили свої знання щодо профілактики та запобігання розповсюдження захворюваннь органів дихання  в дитячих колективах.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *