Майстер-клас «Форми організації виховної роботи класного керівника»

 

22 березня 2017 року доцентом кафедри педагогіки і загальної психології, доктором педагогічних наук Катериною Георгіївною Трибулькевич було проведено відкрите лекційне заняття зі студентами 351 групи філологічного факультету на тему «Форми організації виховної роботи класного керівника».

На занятті було використано різноманітні форми взаємодії: колективна робота, робота в групах по складанню схем форм організації виховної роботи класного керівника, доповідь студентів, пошук відповідей на проблемні питання. Студенти-гості заходу теж взяли участь у обговоренні актуальних проблем організації виховної роботи у школі. Байдужих спостерігачів не було, адже питання виховання завжди викликають живий інтерес та бажання творчо вирішити різноманітні проблемні ситуації. А отже мета, поставлена лектором, була із успіхом досягнута.

Майстер-клас викликав інтерес у студентської та викладацької спільноти, адже його гостями були і викладачі факультету дошкільної і початкової освіти, філологічного факультету, студенти філологічного факультету, університетські стажисти з Новокаховського приладобудівного технікуму.

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *