Вітаємо декана факультету Тетяну Михайлівну Степанову з Днем народження!!!

26 березня 2020 року свій День народження святкує декан факультету дошкільної та початкової освіти, доктор педагогічних наук, професор

Степанова Тетяна Михайлівна.

Шановна Тетяно Михайлівно!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого Дня народження!

День народження – це гарна нагода бодай на хвилину зупинити щоденну суєту, щоб у спокійній атмосфері сказати добрі слова іменинниці.

Ваша праця, Тетяно Михайлівно, пов’язана із розробкою наукових та організаційних проєктів, стандартів для всіх ступенів вищої освіти, які мають Всеукраїнське значення, і все це надихає колектив факультету дошкільної та початкової освіти на досягнення результатів, що відповідають високим академічним стандартам університету.

Крім того, перспективне творче мислення, особиста ефективність у вирішенні проблем, уміння конструктивно комунікувати, поєднане з неперевершеним талантом вислухати інших, дають усім Вашим колегам відчуття потрібності й нерозривної єдності з великим колективом факультету дошкільної та початкової освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

Міцного Вам здоров’я і довголіття, Божого благословення в реалізації Ваших творчих задумів! Нехай доля й надалі щиро засіває Вас зернами добра та успіху, милосердя, щирості, радості, шани й підтримки від рідних і колег! На многії і благії літа!

З глибокою повагою

викладачі та студенти факультету дошкільної та початкової освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *