З ювілеєм! Шановна Світлано Іванівно!

Учитель – це завжди безперервний рух уперед…

Крізь терни до зірок. І лише одиниці можуть досягти найвищого рівня – стати Учителем учителів.

Пройшовши шлях творчих пошуків, методичних ідей та проєктів, сумлінної й натхненної шкільної роботи, яка назавжди освятила, звеличила, осяяла душу,  Світлана Іванівна Якименко продовжила професійну діяльність у Миколаївському державному університеті імені В. О. Сухомлинського, обійнявши посаду професора, завідувача кафедри початкової освіти.

Уміння Світлани Іванівни зосереджувати увагу на реалізації задуманого через залучення до співпраці  творчих учителів, тримати руку на пульсі часу, передбачати результати колективної праці свідчать про унікальні організаторські здібності талановитого керівника й досвідченого наставника. Саме такі непересічні особистості спроможні запалити інших бажанням самовіддано працювати, надихати на звершення.

Світлана Іванівна завжди в курсі методичних, наукових новин. Уміє заволодіти увагою будь-якої аудиторії. Авторські семінари, зустрічі-обміни досвідом, майстер-класи, фестивалі, педагогічні ідеї, міжрегіональні семінари, праця у творчих групах та лабораторіях, проведені на високому рівні, розкривають перед студентами і колегами-освітянами широкі можливості для самовдосконалення. Вона збирає і постійно поповнює методичну скарбницю вчителів-початківців. Особливість мудрого керманича полягає у вмінні бачити педагогічну знахідку в найменшій, на перший погляд, «дрібниці». Цьому є доказом зібрана нею власна наукова школа здобуваів та аспірантів, яка вже налічує десятки захищених науковців.

Професійні якості Світлани Іванівни гармонійно поєднуються з найкращими людськими рисами, такими, як справедливість, доброта, чуйність, скромність, щирість, вимогливість до себе та до інших.

Сьогодні до Вас летять вітання з ювілеєм. Вітають ювілярку рідні та друзі. Долучилися і ми, весь колектив факультету дошкільної та початкової освіти. Шлемо найщиріші побажання щастя, здоров’я, життєвої сили і наснаги, творчості та світлих перемог. Нехай Господь дарує Вам многая і благая літа!

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *