Онлайн-бесіда «COVID-19»

У зв’язку з державними карантинними заходами, спричиненими пандемією COVID-19, 24 квітня 2020 року викладачем кафедри початкової освіти Філімоновою Т.В. проведено онлайн-бесіду зі студентами 448 групи напряму підготовки 013 Початкова освіта про інформування небезпеки вірусу.

Учасники обговорили необхідність дотримання карантинних заходів та важливість залишатися вдома, що на сьогоднішній день є одним із найдієвіших способів зупинення поширення короновірусу в Україні. Обговорили алгоритм дій за підозри COVID-19, зафіксували номер телефону гарячої лінії COVID-19 в Миколаївській області: (0512) 46-47-57, та визначили правила «Як захистити себе від COVID-19».

Учасники онлайн-бесіди розповіли, що в Інтернет просторі зараз поширюється багато неправдивої інформації, так звана «фейкова інформація». Тому визначили, що необхідно користуватися лише підтвердженою інформацією розміщеною на офіційних джерелах і сайтах, серед яких:

  1. Сайт МОЗ України — https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov,
  2. Сайт Всесвітньої організації охорони здоров`я (ВООЗ) — https://www.who.int/ru/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019
  3. Сайт Кабінету Міністрів України — https://www.kmu.gov.ua/

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *