Майстер клас «Солоне тісто як засіб творчого розвитку дітей»

4 лютого  в рамках постійно діючих зустрічей випускників спеціальності Дошкільна освіта, випускницею Низовою Н. а нині вихователем ЗДО №3 «Веселка» м. Южноукраїнськ для студентів 1- 4 було проведено огляд літератури та надано консультацію щодо виготовлення виробів із солоного тіста.

Тістопластика (мукосолька або біокераміка) – захоплюючий вид рукоділля, що не вимагає ні великих грошових витрат, ні особливих умінь. Ліпити з солоного тіста – одне задоволення. Цей процес однаково цікавий всім, у тому числі й студентам, які займаються вихованням підростаючого покоління. Адже солоне тісто – найкращий матеріал для роботи з дітьми. З неймовірно пластичного, податливого і абсолютно безпечного матеріалу виходять чудові муляжі овочів, фруктів, тістечка, кошики з квітами і багато чого.

Книги та періодичні видання, а також картини з солоного тіста, що принесла із  собою Надія допомогли майбутнім вихователям створити певні уявлення про світ дитинства, який можливо створити за допомогою борошна, солі, олії, води та харчових барвників або кольорової гуаші.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *