Урочисте вручення студентських квитків

У Миколаївському національному університеті  імені В.О Сухомлинського на факультеті дошкільної та початкової освіти відбулася традиційна подія – вручення студентських квитків.

На урочистому зібранні цього року студентські квитки отримали 154 вступників. З вітальною промовою виступила декан факультету, професор, Степанова Тетяна Михайлівна. Вона привітала усіх присутніх у залі з урочистою подією, а також з Днем працівників освіти, напередодні якого відбувалося зібрання. Декан поділилась зі вступниками перспективами розвитку факультету та відзначила, що цей навчальний рік факультет розпочинає зі значними здобутками: оновлена Концепція діяльності вишу, яка поліпшуватиме якість навчання та сприятиме всебічному розвитку особистості студента; модернізована матеріально-технічна база факультету.
Особлива увага, підкреслила проф. Т.М. Степанова, приділяється на факультеті розробці підручників та навчальних посібників нового покоління. Забезпечення навчально-методичними комплексами та підручниками власного видавництва максимальної кількості навчальних дисциплін – один з пріоритетних напрямків діяльності професорсько-викладацького складу факультету.

Професор Т. М. Степанова побажала студентам цікавого та плідного навчання у стінах Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського та зауважила, що університет гідно виконує своє призначення і виправдовує довіру Національної академії педагогічних наук України, надії наших студентів та їх батьків, а також майбутніх роботодавців.

Від імені професорсько-викладацького складу факультету з початком навчального року студентів привітала завідувач кафедри дошкільної освіти, професор О.С. Трифонова, побажавши їм успіхів у навчанні та натхнення для досягнення мети та запросила студентів користуватися всіма доступними ресурсами університету, великим бібліотечно-інформаційним центром, комп’ютерними класами, консультаціями та лекціями досвідчених викладачів, закликала не нехтувати можливістю повноцінного навчання, оскільки вступ до університету ще не передбачає автоматичної видачі дипломів.

Після привітальних слів кожен із присутніх студентів почув своє ім’я та під супровід оплесків отримав свій омріяний квиток до студентського життя. Зі словами подяки та привітання з Днем працівників освіти до декана та викладачів від імені студентів звернулася студентка 1 курсу Ярошенко Наталія.

 

Прес-центр факультету дошкільної та початкової освіти

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *