СОФІЯ РУСОВА- ЖІНКА, ЯКОЮ ПИШАЄМОСЬ!

У рамках святкування Дня рідної мови на факультеті педагогічної та соціальної освіти під керівництвом викладачів кафедри дошкільної освіти студентами 218 групи було організовано та проведено виховний захід «Софія Русова  жінка, якою пишаємось!»
«Нація з колиски починається, ранок починається з зорі, Всі струмки у море виливаються, А струмочків більше, ніж морів..
Цими поетичними словами розпочався виховний захід, присвячений Софії Русової, видатному українському педагогу, фундатору дошкільного суспільного виховання на Україні. Ії мудрі слова, сказані на початку XX століття «Нація починається з колиски» — стали гаслом виховної години. Складною стежкою в житті пройшла ця людина, бо була віддана меті за славу України. Під час заходу студенти мали можливість познайомитись з життєвим та творчим шляхом С.Ф. Русової, з концепцією створення національного дитячого садка на Україні, з порадами педагога щодо націоналізації дошкільного виховання, відповісти на запитання вікторини. Окрасою заходу став виступ студентки 218 групи Москаленко Віри із піснею «Мова єднання».
Ми сподіваємось, що мрії С. Ф Русової теж неодмінно здійсняться і розквітнуть по всій Україні омріяні Софією Федорівною дитячі садки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *