Онлайн марафон: «Обирай своє майбутнє!». Вступ 2021

СТУДЕНТИ РЕКОМЕНДУЮТЬ ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ОСВІТИ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО: ВСТУП 2021

 «Будь впевнений у своєму майбутньому»
Любий абітурієнте, факультет педагогічної та соціальної освіти хоче показати Вам наскільки може бути яскравим студентське життя.
Від початку перебування у Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського кожен студент факультету бере активну участь у культурно-освітньому напрямку. Будучи студентом, ти можеш:
Святкувати у великій дружній родині: 1 вересня, тиждень першокурсника, Масляну, Всеукраїнський День дошкілля, День вчителя, Новий рік, Великдень, День Святого Миколая, День святого Валентина, Хелловін, День батька та матері, 8 березня та патріотичного напрямку; займатися підготовкою до різних свят, виготовляти чарівні фотозони та прикраси до свят; відвідувати заклади дошкільної освіти, школи не тільки з метою практики, але й різноманітними виставами, подарунками; заклади будинку людей похилого віку та інвалідів; пйфриймати участь у різноманітних майстер-класах, екскурсіях, виставах, квестах, благодійних акціях, флешмобах, Наукових пікніках, конкурсах творчих та наукових робіт, засіданнях круглого столу, спортивних змаганнях, виховних заходах на різноманітні теми.
Хочеш таке яскраве життя? Тоді тобі саме до нас! З радістю чекаємо на тебе!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *