Онлайн зустріч «Україна – єдина країна.

З метою гідного відзначення у 2021 році 25-ї річниці Конституції України, ураховуючи важливе значення Основного Закону України у розбудові правової, демократичної держави на факультеті педагогічної та соціальної освіти викладачами кафедри дошкільної освіти було заплановано ряд заходів зі студентами спеціальності 012 Дошкільна освіта

17 травня 2021 року онлайн зустрічі відкрила завідувачка кафедри професорка Рогальська Надія Василівна та викладачка Тесленко Світлана Олегівна.

«Україна – єдина країна. Метою онлайн зустрічей зі студентами є поглибити знання здобувачів вищої освіти  про нашу державу – Україну; сформувати національну свідомість студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта; розвинути пізнавальні інтереси; виховати любов до рідного краю, повагу до його історичного минулого і сучасного, шанобливе ставлення до символів держави.

Захід розпочався з вшанувавши пам’ять за загиблими українськими воїнами хвилиною мовчання, студенти з викладачами обговорювали ту ситуацію, яка склалася в країні. Надія Василівна коротко розповіла студентам історію боротьби за незалежність України, прагнення бути вільню і самостійною. Також пояснила, що на даний час, світ спостерігає взірець української єдності, взаємодопомоги, підтримки і соборності і одностайності.

Студенти 1-2 курсів підготували презентацію «», яку продемонстрували своїм одногрупникам.

На останок Світлана Олегівна запросила всіх на майстер клас з виготовлення жовто-блакитні стрічок.  «З Україною в серці» – ось такий рефрен і підсумку першої зустрічі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *