Тиждень української писемності та мови на факультеті педагогічної та соціальної освіти

До заходів, які проводилися на спеціальності 012 «Дошкільна освіта» у рамках відзначення Дня української писемності та мови приєдналися і практики міста Миколаєва.
У закладі дошкільної освіти №17 міста Миколаєва відбулася творча гра для педагогів «Літературне кафе», яке провела завідувачка закладу Ніколаєнко Інна Петрівна
Мета гри: залучити як найбільше педагогів до читання художньої літератури; пробуджувати національну самосвідомість; збагачувати свої знання творами українських дитячих письменників; сприяти вихованню гідних громадян своєї Батьківщини; прищеплювати любов до книги та повагу до рідного слова.
Ведуча запросила вихователів до не зовсім звичного кафе, де страви готують дуже смачні, а головне корисні. Від них ні хто ніколи не набере зайвої ваги, а лише покращити роботу головного мозку та розвине пам’ять. Десерт «Запечені груші та яблука». Велика порція вітамінів міститься саме у фруктах. Ця «страва» французької кухні означає «римовані кінцівки», тобто літературна гра, що передбачає розгадування ребусів. Ось, що з цього вийшло. Дякуємо викладачам і студента спеціальності 012 «Дошкільна освіта» Миколаївського національного університету за запрошення.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *