Підсумкова конференція з навчально-виробничої педагогічної практики студентів 3 курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта»

17 листопада 2021 року в режимі онлайн відбулася підсумкова конференція з навчально-виробничої педагогічної практики бакалаврів, яка тривала в дошкільних закладах міста з 04 жовтня по 29 жовтня 2021 року.

Учасники заходу підсумували результати практики, обговорили проблеми організації процесу залучення студентів до самостійної творчої педагогічної діяльності в умовах, оптимально наближених до роботи за фахом, обмінялися враженнями.

Методисти відзначили, що практиканти, успішно виконавши всі завдання навчально-виробничої практики, підтвердили належний рівень теоретичних знань, значно підвищили рівень практичних компетентностей фахівця дошкільної освіти, виявили ініціативність, відповідальність та креативність. Усі здобувачі вищої освіти успішно впоралися з поставленими завданнями та відмінно захистили навчально-виробничу практику, доповідали про власний досвід роботи з дітьми середнього дошкільного віку, відзначали досягнення і труднощі в роботі вихователя. Відповіді студентів на запитання комісії були ґрунтовними та аргументованими.

Адміністрація факультету педагогічної та соціальної освіти висловлюють вдячність очільникам баз практик, за надану можливість та комфортні умови проходження практики студентами МНУ імені В.О.Сухомлинського.

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *