Відкрите практичне заняття доц. Філімонової Т.В.

29 листопада 2021 року о 13:20 к.пед.н., доцентом кафедри початкової освіти Філімоновою Тетяною Володимирівною проведено відкрите практичне заняття на тему: «Музично-ритмічні рухи та гра на дитячих музичних інструментах у структурі уроку музичного мистецтва НУШ» з дисципліни «Теорія та методика навчання мистецької освітньої галузі» зі студентами 348 групи спеціальності 013 «Початкова освіта». Практичне заняття проводилось в аудиторії 01.418.

На занятті студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з завданнями та етапами навчання музично-ритмічною діяльністю учнів в початковій школі, класифікацією дитячих музичних інструментів та з правилами зберігання та користування ними. Студенти у ролі вчителя музичного мистецтва початкової школи презентували розробки конспектів уроків для учнів 1-4 класів, інтерактивні вправи на розвиток музично-ритмічної діяльності тощо.

Заняття проведено на високому науково-методичному рівні, з використанням наочності та комп’ютерної техніки. Філімонова Т.В. продемонструвала вміння зацікавити студентів новим матеріалом та зосередити їх увагу на головних положеннях, створити творчу та робочу атмосферу. Проведення змісту практичного заняття було аргументованим, логічним і доступним для сприйняття студентами.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *