Захист магістерських робіт студентів спеціальності «Початкова освіта» на платформі ZOOM

Захист магістерських робіт онлайн – це новий досвід для усіх, і студенти спеціальності «Початкова освіта» реалізують його успішно!
Карантин вніс свої корективи у графік навчального процесу і випускників магістратури спеціальності «Початкова освіта» заочної форми навчання.
Захист робіт проходить на платформі ZOOM, яка давно й успішно протестована під час дистанційного навчання викладачами та студентами. Напередодні кожна робота пройшла перевірку на академічну доброчесність. Також зазначимо, що екзаменаційна комісія працює з дотриманням усіх вимог передбачених порядком дистанційної роботи екзаменаційних комісій в умовах карантину.
Оскільки студенти заочної форми спеціальності «Початкова освіта» практикуючі вчителі, то теми магістерських досліджень були дуже цікавими, роботи змістовними і прив’язаними до практики.
     А під час обговорення та запитань, доповідачі з легкістю відповідали на усі питання. Адже практична частина магістерської роботи – це здебільшого їхній особистий професійний досвід.
Вітаємо наших магістрів із захистом кваліфікаційних робіт!  Бажаємо здоров’я, професійного зростання та наукових злетів!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *