Підсумкова конференція з навчально-виробничої педагогічної практики студентів 4 курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта»

 08.12.2021 року відбулась підсумкова конференція з педагогічної виробничої практики для студентів 418, 428 груп спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Для проведення зустрічі студентів з керівником та методистами практики обрали такі форми представлення захисту: 418 група – блог майбутнього вихователя, 428 група – портфоліо майбутнього вихователя.

У конференції взяли участь здобувачі освіти та керівники практики, наставники груп Ю.М. Атаманчук, Т.А. Лісовська, С.О. Тесленко та завідувач навчально-виробничої практики Копитіна Ірина Володимирівна.

Відзначимо, що застосування цифрових онлайн-технологій дистанційного навчання дозволило керівникам практики та викладачам надавати студентам під час практики консультативну допомогу в опрацюванні завдань практики.

В умовах сьогодення, коли на ринку праці потрібні фахівці найвищого ґатунку, перед студентами четвертих курсів стоїть важлива мета – здобути практичні навички та уміння, необхідні для майбутньої професії вихователя. Та ще й не просто здобути ці навички та вміння, а на практиці переконатись у їх міцності, досконалості, дієвості.

Під час конференції студенти поділились досвідом проходження практики, розповіли про виконання програми практики, успіхи, досягнення, здобуті знання, вміння та навички, продемонстрували презентації своїх здобутків, відеоролики, світлини, зразки наочності та методичних матеріалів.

Адміністрація факультету педагогічної та соціальної освіти та викладачі кафедри дошкільної освіти висловлюють вдячність очільникам баз практик, за надану можливість та комфортні умови проходження практики студентами МНУ імені В.О. Сухомлинського.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *