Підсумкова конференція щодо проходження педагогічної навчальної практики студентів І курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта

11 травня 2022 року на факультеті педагогічної та соціальної освіти було проведено підсумкову конференцію щодо проходження педагогічної навчальної практики в групах раннього віку студентами спеціальності «Дошкільна освіта».

Підсумкова конференція була відкрита завідувачем кафедри дошкільної освіти, професором Атаманчуком Ю.М., який відзначила творчий підхід та сумлінність студентів у виконанні поставлених завдань, у практичному оволодінні необхідними знаннями та навичками під час практики.

Метою навчальної практики було поглиблення знань студентів про сучасні методи та форми організації освітньо-виховного процесу в групах раннього віку в закладах довкільної освіти, формування професійних умінь, потрібних для догляду, розвитку, освіти та виховання дітей раннього віку, виховання відповідального ставлення до професійної діяльності, потреби постійно поповнювати власні знання та творчо застосовувати їх на практиці. Саме про це у своїй доповіді «Педагогічна практика в групах раннього віку в системі підготовки майбутнього фахівця дошкільної освіти» розповіла Курчатова А.В..

Студенти поділились набутим досвідом у підготовці до організації освітнього процесу з дітьми раннього віку, підтверджуючи свої доповіді фото- та відеодобірками.

Цікавими були виступи:

Анастасії Коваль, яка звернула увагу на проблеми адаптації дітей раннього віку до умов дошкільного навчального закладу;

Анастасії Шпильової, яка розкрила форми навчання дітей раннього віку на сучасному етапі;

Валерії Семенової яка розкрила особливості проведення занять з зображувальної діяльності дітей раннього віку.

Також студентами були представлені сенсорних посібників (Філімоненко Аліна) та відеоролик комплексу рухливих вправ (Валерія Семенова). По завершенню звіту завідувач кафедри оголосив результати практики студентів, відзначивши успіхи практикантів під час проходження практики та під час підготовки звітної конференції.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *