Настановча конференція з адміністративно-управлінської практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Початкова освіта»

13 лютого 2023 року у дистанційному форматі відбулася настановча конференція з адміністративно-управлінської практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Початкова освіта», метою якої було забезпечити максимально продуктивну і цілісну підготовку студентів для проходження практики.
Майбутніх студентів-практикантів було детально ознайомлено з програмою практики. Зокрема, ст.викладач кафедри початкової та дошкільної освіти Філімонова Т.В. -донесла до студентів мету та завдання практики, ознайомила з процедурою проходження практики, окреслила масштаб та особливості роботи студента-практиканта у закладах, що виступають базою проходження практики, доц.Бреславська Г.Б. попередила про можливі труднощі та зазначила очікувані результати практики. Окрема увага була звернена на особливості ведення робочої документації та на процедуру майбутнього захисту результатів практики.
На питання проходження практики відповідала зав.кафедри професор Якименко С.І.
Бажаємо студентам належним чином виконати програму практики та отримати гарні враження від практичної діяльності!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *