Виховний захід до 209-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка (куратор к.пед.н., ст.викл. Філімонова Т.В)

9 березня здобувачі першого (бакалаврського) рівня спеціальності 013 Початкова освіта на чолі із куратором к.пед.н., ст.викл. кафедри початкової та дошкільної освіти Філімоновою Т.В. провели виховний захід з нагоди  209-ї річниці від дня народження українського поета, письменника, художника, громадського та політичного діяча Тараса Шевченка.

Тарас Шевченко залишив по собі велику творчу спадщину. Він написав низку чудових творів і, звісно ж, знамениту збірку поезій «Кобзар». Його творчість мала вирішальне значення у становленні й розвитку нової української літератури та стала джерелом натхнення для багатьох сучасних митців.

Студенти переглянули відео «Життєвий і творчий шлях Кобзаря», відповіли на питання вікторини. Кожний із присутніх продекламував улюблений вірш Великого Кобзаря та висловив своє бачення щодо творчості Шевченка.

Слова Кобзаря сьогодні є актуальними та пророчими і надихають на боротьбу проти несправедливості. Тарас Шевченко – це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях народу. Творчість  Шевченка – це святиня, якою дорожить і гордиться  український народ. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *