Круглий стіл «Прагнемо миру!» (координатор к.пед.н., ст.викл. Філімонова Т.В.)

24 березня 2023 року к.пед.н., ст.викл. кафедри початкової та дошкільної освіти Філімоновою Т.В. зі студентами 1-го курсу спеціальності 013 Початкова освіта проведено круглий стіл «Прагнемо миру!».

Мета заходу довести студентам необхідність збереження миру в усьому світі, показати масштаб небезпеки війни й можливості в її запобіганні; підвести студентів до усвідомлення зовнішньої політики української держави в зміцненні миру на планеті; розкрити взаємозв’язок участі у відстоюванні миру й готовності до захисту рідної землі; розвивати вміння аналізувати події, факти, історичні явища; формувати в студентів відчуття приналежності до України – мирної нації, усвідомлення вартості людського життя; виховувати почуття патріотизму, ціннісного ставлення до всіх держав, особистої відповідальності за мир у всьому світі.

Нема на всій Землі бажанішого слова, ніж «мир», ненависнішого, ніж «війна». Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі. Але скрізь воно означає прості й одвічні істини.

На жаль, сьогодні, у ХХІ столітті, слово «мир» для України стало дуже актуальним. Адже нині в нашій країні гинуть найкращі сини, справжні герої. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *