У межах роботи Центру профорієнтаційної роботи кафедри початкової та дошкільної освіти відбувся захід «Особливості дистанційного навчання в МНУ ім. В.О.Сухомлинського». Спікер заходу: к.пед.н., доцент Тимченко А.А. Модератори: студенти 3 курсу спеціальності 013 Початкова освіта

5 квітня 2023 року на базі Центру виховної та профорієнтаційної роботи «Євроосвіта 21 століття» Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського студентами 348 групи спільно з куратором Тимченко А.А. було проведено захід на тему: «Особливості дистанційного навчання в МНУ ім. В.О.Сухомлинського» присвячений до міжнародного Дня інтернету.

4 квітня весь світ помітив у своїх календарях як міжнародний День інтернету. І враховуючи особливості розвитку телекомунікацій і до­ступ, що постійно розширюється, до світових інформаційних ресурсів, необхідно звернути увагу на особливості дистан­ційного навчання, яке наразі надають більшість вищих навчальних закладів.

Дистанційна форма навчання — це можливість навчатися будь-де, можливість чітко планувати свій час та відводити частину на навчання, можливість індивідуальної роботи та спілкування з викладачем тощо. Але і тут є багато своїх особливостей, без яких дуже складно розібратися. Саме ці питання були розглянуті на заході.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *