У межах роботи Центру профорієнтаційної роботи кафедри початкової та дошкільної освіти відбувся патріотичний захід для абітурієнтів «Україна — територія гідності та свободи». Спікер заходу: студенти 3 курсу спеціальності 013 Початкова освіта, куратор доцент Тимченко А.А.

3.05.2023 2023 року в ході засідання профорієнтаційного  центру кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського проведено захід патріотичного спрямування для абітурієнтів «Україна – територія гідності та свободи».

Україна… У світі немає більш волелюбного народу, як український,  якому довелось не одне століття виборювати право жити  у вільній і незалежній державі  Боротись за споконвічні цінності – Гідність і Свободу.  Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Зміни відбулася не лише в політичному житті країни, вони відбулися у нас самих, у нашій свідомості. Адже, Україна – це територія гідності і свободи! Учімося бути свідомими громадянами своєї, європейської України та з гідністю представляти її за межами нашої держави.

На заході були присутні викладачі кафедри, студенти спеціальностей Початкова освіта та Дошкільна освіта та учні шкіл Миколаївської області. По завершенню заходу абітурієнти мали можливість задати всі нагальні питання щодо вступу та залишити свої координати для майбутньої тісної співпраці.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *