Благодійна акція з безкоштовними майтер-класами для жителів міста, майбутніх абітурієнтів, студентів та працівників університету «Благодійність на захисті України»

2 червня 2023 року кафедра початкової та дошкільної освіти педагогічного факультету Миколаївського національного університету ім. В.О.Сухомлинського на базі Центру профорієнтаційної та виховної роботи «Євроосвіта 21 століття» за ініціативи завідувачки кафедри професорки Якименко С.І. було організовано благодійну акції з безкоштовними майтер-класами для жителів міста, майбутніх абітурієнтів, студентів та працівників університету «Благодійність на захисті України»  таким чином вирішили приєднатися до всеукраїнського марафону «Дрони для кордону» – це компанія зі збору коштів на БПЛА для прикордонників, яка проходить за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та марафону #єдиніновини

Майстер-класи проводили студенти спеціальностей дошкільна та початкова освіти  та відомі в місті майстрині Сайковська Л.О., Грубій Л. І.

  Учасники із захопленням спостерігали та брали участь, жоден з відвідувачів не залишився без подарунку, отримали від події максимальну кількість яскравих вражень.

Дякуємо усім, хто долучився до цієї акції .

Наші воїни — це наші крила, наша опора і наша гордість. Ми вважаємо своїм обов’язком їх підтримувати! Миру нам всім! Нехай добро панує на всій Землі! Слава Україні!

Наближаємо Перемогу разом! Все буде Україна!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *