Кафедра початкової та дошкільної освіти продовжує свою роботу з підтримки дітей в умовах війни.

Кафедра початкової та дошкільної освіти продовжує свою роботу з підтримки дітей в умовах війни. Так, до Дня Святого Валентина на платформі «Антарес» кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, було проведено майстер-класи із виготовлення свічок із кольорової вощини. Слід зазначити, що такі майстер-класи є традиційними на кафедрі початкової та дошкільної освіти. Особливістю цьогорічного майстер-класу є участь дітей офлайн.

Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим, хто допоміг організувати умови для проведення майстер-класів офлайн. Позитивні емоції, усмішки дітей — це найголовніший подарунок для організаторів заходу. Вкотре переконуємося, що поруч з нами люди,  для яких благодійність, доброта, підтримка не просто слова, а стиль життя.

Звертаємо Вашу увагу, що наближається свято Спонтанного прояву доброти. Напередодні свят є час задуматись про цінності, озирнутись навколо себе та побачити тих, кого зігріє ваша усмішка, добре слово, підтримка. На кафедрі початкової та дошкільної освіти організовано конкурс та планується проведення майстер-класів із виготовлення «мішечка щастя». Усі новини за покликанням. Не будь байдужим. Приєднуйся до нашої команди Молодих Незламних Українців.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *