Відкрита лекція ст.викладача кафедри початкової та дошкільної освіти Філімонової Т.В.

Відповідно до  плану проведення відкритих занять викладачів кафедри початкової та дошкільної освіти 27 лютого 2024 року, старшим викладачем кафедри Філімоновою Т.В. проведена відкрита лекція з дисципліни «Наступність у роботі закладу дошкільної освіти та першого класу школи» зі студентами 418 групи спеціальності 012 Дошкільна освіта. Тема: «Методики діагностики готовності дитини до шкільного навчання.  Діагностика базових якостей особистості дошкільника» на платформі  ZOOM.

У межах лекції ґрунтовно висвітлено основні теоретичні положення з теми. Розглянуто сутність та значення готовності дітей передшкільного віку до навчання у школі, розглянуто завдання діагностики готовності дитини до школи, представлено методики дослідження готовності до навчання в школі, базові якості особистості майбутнього першокласника.

Лекція характеризувалася чіткою структурою, логічністю, доступністю та аргументованістю викладу матеріалу. Презентація ілюструвала центральні моменти лекції. Лектором були використані прийоми закріплення матеріалу – повторення, запитання на перевірку розуміння, засвоєння, підведення підсумків. Лекція має серйозне наукове підґрунтя, високу інформаційну цінність та професійну спрямованість.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *