Круглий стіл на тему: «Україна – у центрі Європи!» (студенти 548 групи , куратор доц.Тимченко А.А.).

23 квітня 2024 року к.пед.н., доцентом кафедри початкової та дошкільної освіти Тимченко А. А. спільно зі студентами 548 групи спеціальності 013 Початкова освіта проведено круглий стіл на тему: «Україна – у центрі Європи!».
Актуальність теми визначається суспільно-політичною ситуацією, що склалася в Україні, необхідністю формування в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.
Мета виховного заходу: формувати комплексне уявлення про місце і роль нашої держави в сучасній Європі; допомогти студентам усвідомити важливість європейського об’єднання, приналежність України до європейської сім’ї народів; розвивати пізнавальний інтерес, формувати громадянські якості: патріотизм, людяність, працьовитість, національну свідомість; виховувати чуйність, взаєморозуміння, повагу до інших людей, сприяти вихованню патріотичних почуттів до рідної країни та прагнення внести свій внесок у розбудову держави.
Учасники заходу, у форматі круглого столу, обговорили необхідність проведення заходів патріотичного спрямування, а також визначили шляхи, методи і засоби патріотичного виховання. Поділилися своїми думками про тернистий шлях становлення української державності та важливість збереження української ідентичності.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *