Толока за участю викладачів кафедри та студентів спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

19 квітня 2024 року відбулася толока за ініціативи Якименко С. І., завідувачки кафедри початкової та дошкільної освіти. У межах акції взяли участь викладачі кафедри та студенти спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта». Локацією заходу став «Калиновий гай пам’яті». Його було висаджено восени 2023 року на честь наших захисників, які загинули в російсько-українській війні. У межах толоки виконано низку весняних робіт, зокрема прибирання території, знищення бур’янів,  підживлення рослин. Також студенти із захопленням висаджували нові квіти: чорнобривці та матіоли.

Попри те, що кущі нагадують про наші втрати, маємо надію, що в майбутньому кетяги калини надихатимуть на відновлення та щасливе життя в мирній Україні. Висловлюємо щиру подяку студентам: Шпильовій А., Коваль А., Московченко К., Литвинцевій А., Боровець К., Кадировій Л., Зараховій Л.

Запрошуємо в подальшому приєднуватися до нашої команди. Такі заходи пронизані духом єднання, завжди надихають радістю зустрічі, дають можливість усвідомити, що ми – неперможні!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *