ЧОРНОБИЛЬ — НЕЗАГОЄНА РАНА УКРАЇНИ (38-ма річниця Чорнобильської катастрофи)

26 квітня 2024 року, минає 38 років з часу Чорнобильської катастрофи. Україна згадує тих, хто ціною власного здоров’я, а часом і життя, протистояв страшному лиху. Серед усіх трагедій, яких зазнало людство на планеті, аварія на Чорнобильській атомній електростанції не має аналогів за масштабами забруднення довкілля та негативного впливу на здоров’я людей.

К.пед.н., ст.викладачем кафедри початкової та дошкільної освіти  Філімоновою Т.В. спільно зі студентами 2-го курсу спеціальності 013 Початкова освіта провели захід «ЧОРНОБИЛЬ — НЕЗАГОЄНА РАНА УКРАЇНИ» приурочений до 38-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

Аварія на Чорнобильській АЕС стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії.

26 квітня є днем пам’яті про саму катастрофу і загиблих в ній, а також героїзму працівників станції, ліквідаторів, пожежників, медиків і всіх людей, причетних до ліквідації наслідків аварії.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *