Круглий стіл на тему: «Пам’ять єднає покоління», присвячений Дню пам’яті та примирення (548 гр.,куратор доц.Тимченко А.А.)

8 травня 2024 року к.пед.н., доцентом кафедри початкової та дошкільної освіти Тимченко А. А. спільно зі студентами 548 групи спеціальності 013 Початкова освіта проведено круглий стіл на тему: «Пам’ять єднає покоління», присвячений Дню пам’яті та примирення.
День пам’яті та примирення (пам’яті жертв та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни) — пам’ятний день в Україні, який відзначають 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини.
Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати геройство ветеранів, котрі боролися з нацизмом і врешті перемогли його. Але не менше заслуговують на увагу та пам’ять ті, кого торкнулась війна – військовополонені, остарбайтери, підпільники, діти війни, цивільні, які постраждали від окупації і бойових дій у 1939-1945 р.р., і від яких страждає український народ і сьогодні.
Учасники заходу вшанували пам’ять понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старшим людям, – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *