МНУ ім.В.О.Сухомлинського — «Лідер інновацій в освіті»

23-25 жовтня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася восьма Міжнародна виставка освіти за кордоном «World EDU» і десята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Організатором виставки виступила компанія «Виставковий світ», за підтримки та при безпосередній участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
У знаковому, ювілейному форумі взяли участь заклади вищої та неперервної освіти, наукові установи і професійно-технічні навчальні заклади, учбово-методичні центри, школи, заклади дошкільної освіти, позашкільні заклади, освітні фонди і культурні представництва, освітні видавництва і друкарні, виробники та постачальники засобів освіти та ін. Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 550 учасників не лише з України, а й із Польщі, Болгарії, Франції, Чехії, США.
Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, за традицією, взяв участь у виставці, представивши свої здобутки за останній рік. Це й нові монографії, посібники, підручники, і олімпійські кубки, і серія випусків Наукового вісника, рекламні буклети спеціальностей тощо.
Відчуваємо велику гордість, адже наш університет удостоєно почесного звання – «Лідер інновацій в освіті» в номінації «Інновації в підвищенні якості освіти». Цю нагороду МНУ імені В.О. Сухомлинського здобув завдяки інноваційному проекту завідувача кафедри початкової освіти, доктора філософії в галузі освіти, професора Світлани Іванівни Якименко: «Формування інтегрованих знань про людину і навколишній світ (початкова освіта)». Творче представлення проекту у формі воркшопу здійснювали викладачі факультету дошкільної та початкової освіти Олена Володимирівна Дрозд і Наталія Володимирівна Іванець у межах Десятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», за що отримали іменні сертифікати.
Вітаємо Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського і Світлану Іванівну Якименко зі здобуттям почесного звання «Лідер інновацій в освіті»!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *