Профорієнтаційний захід для учнів ЗЗСО Березнегуватського району Миколаївської області

21 лютого 2019 р. за ініціативи професорсько-викладацького складу факультету дошкільної та початкової освіти у Березнегуватському районі Миколаївської області було організовано профорієнтаційний захід із майбутніми абітурієнтами. Факультет дошкільної та початкової освіти представили: доцент кафедри педагогіки та інклюзивної освіти Дрозд О.В. і викладач кафедри початкової освіти Іванець  Н.В.

Районний відділ освіти Березнегуватської райдержадміністрації гостинно відчинив двері учням трьом Березнегуватських закладів загальної середньої освіти, а також Лепетиської, Висунської, Любомирівської, Калузької шкіл району. Загалом профагітаційний захід відвідало 160 учнів старших класів.

Увагу майбутніх студентів було зорієнтовано на пріоритетних напрямах роботи нашого факультету, сучасних освітніх програмах, провідних спеціалізаціях, науковій діяльності студентів, незабутньому студентському житті, спрямуванні абітурієнтів на усвідомлений вибір професії. Слід відзначити зацікавленість учнів такими спеціальностями, як дошкільна та початкова освіта, психологія, логопедія, фізична культура. Зустріч відбулася в привітній і доброзичливій атмосфері співпраці.  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *