Участь викладачів факультету дошкільної та початкової освіти у роботі Всеукраїнської інтерактивної науково-практичної конференції

18-20 лютого 2019 року викладачі факультету дошкільної та початкової освіти доц. Курчатова А. В. та викл. Філімонова Т.В. взяли участь у роботі Всеукраїнської інтерактивної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми дошкільної та початкової освіти у системі суспільних трансформаційних процесів» на базі Херсонського державного університету.

Учасники конференції відвідали заклади дошкільної освіти та загальної середньої освіти м. Херсон: Херсонський я/с №33 ім. Ф.Фребеля, Херсонький я/с №10 санаторного типу та НВК №56 та ознайомились з досвідом науково-методичного супроводу Освітнього центру Ф.Фребеля, результатами психолого-педагогічного експерименту «Діагностика ефективності використання «дарів» Ф.Фребеля у сенсорно-пізнавальному розвитку дітей», переглянули заняття із використанням фребелівських методик роботи з дітьми «Фребелівські дари розвивають, навчають, виховують», інтегроване заняття з сенсорного розвитку та плавання «Мандрівка на острів Фребеля» та переглянули фрагменти уроків у ресурсному центрі із використанням ідей педагогічної концепції Ф.Фребеля.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *