Вітаємо проф. Якименко С.І. та її аспірантку Дячук В.І. з успішним захистом кандидатської дисертації

Колектив факультету дошкільної та початкової освіти вітає завідуючу кафедри початкової освіти, професора Якименко Світлану Іванівну та її аспірантку Дячук Валентину Іванівну з успішним захистом кандидатської дисертації. Захист відбувся 20 березня 2019 р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Тема дисертаційного дослідження «Формування життєвої компетентності старшокласників у позаурочній діяльності» за спеціальністю 13.00.07 — теорія і методика виховання.

Дячук В.І. очолює ЗЗСО № 50 міста Миколаєва, на базі якої вона здійснювала дослідження даної проблеми протягом 12 років, з метою проведення лонгітюдного педагогічного експерименту, що дало можливість представити науково вивірені теоретичні та важливі для педагогічної практики висновки. Важливо і те, що ЗЗСО № 50 міста Миколаєва  є базою для проведення педагогічних практик студентів спеціальності «Початкова освіта».

Бажаємо творчих успіхів у всіх планах і починаннях. Нехай Вас супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття та звершення.

Бажаємо Світлані Іванівні зберігати активну життєву позицію і зрілу мудрість ще на багато-багато років. Щедрих ужинків Вам на освітянській ниві, процвітання наукової школи, нових плідних успіхів і звершень на благо рідного університету!

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *