Профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами

У березні 2019 року за ініціативи Бабаян Ю.О. випускники нашого університету, які сьогодні працюють у загальноосвітніх школах на посадах психологів і вчителів, провели профорієнтаційні зустрічі з учнями старших класів Воронівської і Новокостянтинівської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

У ході зустрічей Марченко Б. та Більченко В. пропонували майбутнім абітурієнтам дізнатися більше не тільки про сам навчальний заклад, а й познайомитися зі специфікою професій, спеціальностями, перевагами навчання в  Миколаївському національному університеті  імені В.О. Сухомлинського, надавали вичерпну інформацію щодо особливостей вступу до університету у 2019 році. Вони розповіли про перспективи навчання на факультеті, ознайомили майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта» та новими спеціалізаціями (фізична культура, психологія, логопедія), зацікавили подіями насиченого студентського життя.

Сподіваємося побачити на факультеті дошкільної та початкової освіти нових абітурієнтів, які вже незабаром стануть нашими першокурсниками.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *